Jul 10, 2018, 11:19 PM

Цвете 

  Poetry » Love
455 1 0

Безброй цветя, ухаещи прекрасно,

Едни на свежест, други на роса,

И цвят избираш, скършваш стъбълцето,

Преплиташ с него своята съдба.

Недей да търсиш друго,

дори и пъстроцветно.

Недей да вдъхваш чужда красота.

Избрал си свойто, пробол си му сърцето.

Ненужни тебе са безкрайните поля.

© Михаела Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??