19.05.2011 г., 20:11 ч.

Цвете на камък 

  Поезия
678 0 8

Тъгата  ми -
змийско кълбо на припек,
филизи пресъхнали
и жълти сипеи.
Самотата  ми -
черни врани прегракнали,
стръмен склон
и очакване.

А животът ми -
цвете на камък.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??