11.02.2004 г., 22:28 ч.

Цвете за теб 

  Поезия
3903 0 2
Цвете за теб!
Цвете и нежност!
Не снобски букет,
а едничко и свежо.

Без повод и думи,
просто - импулс.
В мен някаква струна
тананика си блус.

Ти усещаш това...
Аз пък - ръцете ти...
Изострени сетива
направляват нозете ни.

Времето спряло е
скрито в тъмата,
виж в огледалото,
как блести тишината.

Не танцуваме вече...
Ние просто стоим.
Без да знае - обречен,
блусът вече е химн.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, имаш 6 и от мен. Нямам забележки.
  • Много ми хареса като форма и като съдържание. Пасва добре и с празника на Св.Валентин.
    Заслужава отлична осенка.
Предложения
: ??:??