14.10.2008 г., 7:51 ч.

Цветен сън 

  Поезия
488 0 3

Цветно петно,

заседнало в паметта ми,

сякаш шарено кълбо...

провокира лудостта ми.

 

Игра на тела,

сливащи се в танц,

под ярка луна

в любовен романс.

 

Допълва ме в празното...

вече съм цяла и жива

и към идеалното

май политам щастлива.

 

Целувки от мисъл,

полет във песен...

може би няма смисъл,

но сънят е чудесен!

 

 

                                       13.10.2008 г.

 

 

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??