22.10.2019 г., 12:17 ч.

Цветен сън 

  Поезия » Любовна
445 0 1

Зеленото от моя сън върни.
Тревата нека е зелена.
И там където стъпиш ти –
на пролет да се сменя.
Напръскай в синьо моя сън.
И в синьо нашари небето.
И нека всичко що е вън
от погледът ти да засвети.
Червено във съня ми остави
с оттенъка на устни две.
Вулкан отвътре ме гори,
но по-горещите са те!
Разбъркай всички цветове
сред сън пропит от сивота.
И нека всички светове
да носят твойта красота!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??