6.11.2008 г., 18:51 ч.

Цвети - 2 

  Поезия
407 0 1

Цвети

 

 

Щастлив съм аз, че си до мене,

че ти си моята звезда,

аз падам вече на колене

и откривам мойта свобода.

 

Тъжен бях, когато теб те няма,

сърцето свито беше на кълбо,

болката по тебе беше тъй голяма

и колко празно беше моето легло.

 

Замина ти, а сърцето ще се пръсне,

не може да се примири,

че оставяш то по теб да гасне

и една любов, която вечно да гори.

 

Обич моя, не си отивай,

стопли за малко моето сърце,

от мойта чаша лекичко отпивай,

гали ме нежно с твоите ръце.

 

Да знаеш, аз много те обичам,

сърцето твое нежно ме плени.

Кажи ми ти - аз няма да отричам -

обичаш ли ме - или всичко ще се промени.

 

Ако все пак малко ме харесваш

и влюбена си ти във мен,

подай ми знак, със който да усещам

любовта ти скътана във мен!

 

Желая те и те прегръщам,

и с нежност целувам твоите очи,

и усмивката с която се обръщам

към теб, любима, отправям аз очи.

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е тъжно....Дано да има шанс за ЛЮБОВТА!С поздрав Вили
Предложения
: ??:??