Цвети
Щастлив съм аз, че си до мене,
че ти си моята звезда,
аз падам вече на колене
и откривам мойта свобода.
Тъжен бях, когато теб те няма,
сърцето свито беше на кълбо,
болката по тебе беше тъй голяма
и колко празно беше моето легло.
Замина ти, а сърцето ще се пръсне,
не може да се примири,
че оставяш то по теб да гасне
и една любов, която вечно да гори.
Обич моя, не си отивай,
стопли за малко моето сърце,
от мойта чаша лекичко отпивай,
гали ме нежно с твоите ръце.
Да знаеш, аз много те обичам,
сърцето твое нежно ме плени.
Кажи ми ти - аз няма да отричам -
обичаш ли ме - или всичко ще се промени.
Ако все пак малко ме харесваш
и влюбена си ти във мен,
подай ми знак, със който да усещам
любовта ти скътана във мен!
Желая те и те прегръщам,
и с нежност целувам твоите очи,
и усмивката с която се обръщам
към теб, любима, отправям аз очи.
© Виктор All rights reserved.