27.06.2024 г., 7:43 ч.

Цветно 

  Поезия » Любовна
119 1 0

     

         Цветно

 

Цветно, цветно, цветно,

във душата цветен дъжд вали.

Цветно, цветно, цветно,

хоризонтът син навън трепти.

 

Лятото усмихва ми се нежно,

лятото е късче красота.

Погледът ти носи всичко цветно,

погледът ти носи любовта.

 

Цветно, цветно, цветно,

във душата цветен дъжд вали.

Цветно, цветно, цветно,

хоризонтът син навън трепти.

 

Ти тръгни по дългата алея,

ще те срещна, може би, след час.

Да те чакам дълго не умея,

тича цветно щастие пред нас.

 

Цветно, цветно, цветно,

във душата цветен дъжд вали.

Цветно, цветно, цветно,

хоризонтът син навън трепти.

              Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??