26.01.2007 г., 15:36 ч.

Цветовете на Любовта 

  Поезия
1733 0 2

     Любовта рисува с най-нежни цветове...
     Боичките изсъхват, но чуствата в тях - не

     Кафяви... тъй невинни - очите на дете
     И тази кожа нежна сякаш кадифе...

     Черно... косата - необятен тъмен океан
     Шията ти бяла - остров и пристан...

     Червено... устните - трептящи, желани плодове
     Неопетнено и любящо - алено сърце...

     Зеленото - надежда за утрешния ден...
     А бъдещето синьо е когато си със мен
 
    

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??