Jan 26, 2007, 3:36 PM

Цветовете на Любовта 

  Poetry
1738 0 2

     Любовта рисува с най-нежни цветове...
     Боичките изсъхват, но чуствата в тях - не

     Кафяви... тъй невинни - очите на дете
     И тази кожа нежна сякаш кадифе...

     Черно... косата - необятен тъмен океан
     Шията ти бяла - остров и пристан...

     Червено... устните - трептящи, желани плодове
     Неопетнено и любящо - алено сърце...

     Зеленото - надежда за утрешния ден...
     А бъдещето синьо е когато си със мен
 
    

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??