11.10.2007 г., 11:31 ч.

Цветя 

  Поезия
674 0 2

Цветята са децата на майката Природа. Дар от Бог, даряват ни с мигове на щастие и лекота. Те са крехки, нежни и красиви, някои ароматни, други закачливи, а има и бодливи.
Даряваме цветя от радост. Поднасяме цветя от болка. Израз са те на нашата душа...
В мигове на страст, в мигове на доброта, в израз и на грехота - поднасяме цветя...

© Даниела Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??