26.03.2024 г., 6:39 ч.

Цветя са цъфнали в градина 

  Поезия » Любовна
395 0 0

Цветя са цъфнали в градина -

дойде прекрасната пролет!

Любовта е мощна кат лавина,

аз съм птица волна в полет!

 

Душа сред болка страдаше,

ти дари и лъчи и топлина,

изправи се, след като падаше,

сила и даде ти, чудна жена!

 

Нежност стопли ме отвътре,

аз жадувам добро, красота!

Няма явно да видя теб утре,

помни ме докрай, моя мечта!

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??