31.08.2018 г., 15:17 ч.

Цвят 

  Поезия » Свободен стих, Друга
234 0 0

Искаш да знаеш действителния цвят
на очите ми,
на мислите,
на душата ми,
без отражение, само с истината.

 

Угаси звездите, когато луната я няма,
за да те погълне поне веднъж нощта.
Напълно.

 

Така поглъщам и аз.
Но без изгрев.

 

Ще угасиш ли звездите?

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??