1.10.2007 г., 9:36 ч.

Цвят след цвят 

  Поезия
857 0 10
Живея в моя свят, въображаем,
над мене грее безименна звезда!
А в росата е моето отражение,
като търкулнала се, триумфираща
                                                    мечта!

От цъфтящия свят е цветът отронен.
И грее в светлина ярка, в хаос без цвят!
Заприличва на белота зиморничава,
където небето с ням въпрос, животрептящ...
обсипва ме с цвят, след цвят!
... от своя свят, цъфтящ!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??