1.12.2010 г., 12:03 ч.

Цял месец играх с думите ти 

  Поезия
451 0 3


Цял месец играх с думите ти

Пренареждах ги и ги предъвквах

Взирах се в нацупените ти устни

Без да разбирам защо си настръхнала


Цял месец оставих след себе си

И е все още същото


Кухненските ножове са подредени

Всеки на своето място

А ние продължаваме да се дебнем

И да разделяме тясното


Цял месец проблемите ни

Не ни станаха ясни


И сега сме се хванали за ръце

Държим се здраво

Едно малко момиче

И едно остаряло момче

Тръгнали да спасяват приятелството си


Цял месец като актьори се преструвахме

Че не ни е достатъчно

И сега зад завесите в тъмното

На аплодисменти се надяваме


1 декември 2010

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??