Цяла година, пълна с любов...
Беше ни хубаво, беше прекрасно...
Двама във плен на сърдечния зов,
бяхме и нежни, бяхме и страстни...
Цяла година, пълна с любов...
Радостни трепети ний си дарихме,
животът ни стана по-хубав и нов,
толкова хубави чувства открихме...
Цяла година, пълна с любов...
Може би малко е, може би много...
Ти си готова и аз съм готов
тази любов да я пазим до... Бога
КА
© Калин Алекс Всички права запазени
Пазим си я и си я кътаме..