Feb 9, 2010, 1:26 PM

Цяла година, пълна с любов... 

  Poetry » Love
603 0 4

Цяла година, пълна с любов...
Беше ни хубаво, беше прекрасно...
Двама във плен на сърдечния зов,
бяхме и нежни, бяхме и страстни...

Цяла година, пълна с любов...
Радостни трепети ний си дарихме,
животът ни стана по-хубав и нов,
толкова хубави чувства открихме...

Цяла година, пълна с любов...
Може би малко е, може би много...
Ти си готова и аз съм готов
тази любов да я пазим до... Бога

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??