20.01.2011 г., 19:42 ч.

Cъдба 

  Поезия » Друга
717 0 4

Съдба

 

Изгубих се

преди да се родя

и днес смълчана

чакам своята присъда.

Простила съм.

Смирено

стъпила съм на ръба.

Сбогувам се.

Пристъпвам.

Падам...

Тишина...

 

Аз мога да летя.

Дали съм птица,

или перушинка.

Дали съм слънчев лъч,

или листо, понесено от вятъра.

Аз мога да летя.

Аз съм душа, открила пътя си.

 

© Ашна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??