18.12.2013 г., 21:33 ч.

* * * 

  Поезия
381 0 0

стана неочаквано, неволно

и неусетно,

докато помисля и го осмисля,

просто се влюбих,

просто си загубих 

ума и вероятността

отново да мисля...

за друго...

стана толкова неволно,

толкова непринудено,

че искрата е направо пожар

и никак не искам да го угася...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??