14.08.2023 г., 8:00 ч.

*** 

  Поезия » Друга
113 0 0

Ще тръгна по света с едни  обувки,

с едно вързопче само,

ще откривам нови светове,

а може би и някъде приятелско рамо.

Ще гледам и ще търся красоти,

ще тръгвам, ще се връщам,

и ще зная,

в това, в което искаше да ме превърнеш ти,

преодолях,

което не можах да ти дам,

не съжалявам.

И навярно ще намеря мъж за мен –

по-умен, по-страхотен, по-чаровен,

и даже да ме мразиш ден след ден,

единствено ти ще си самотен.

 

13.08.2015г. Варна

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??