29.11.2017 г., 18:20 ч.  

... 

  Поезия » Друга
390 1 1

 

 

 


...преди края Тя вече ми бе взела всичко,
а в началото, като дете се радваше на малко.
За мен Тя бе единственото топло лято,
но истината винаги остава някъде в рая на чисто.

Тя не е лютата зима,
да обуя ботуши и да направя през снега пътека.
Тя е още тънката граница,
есен хладна, дъждовна, безразлична.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??