18.06.2009 г., 9:50 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
573 0 5

 

 

 

 

                                                               Обич.

                                                               Не ме гори.

                                                               Не ме постигай.

                                                               Не ме топли.

                                                               Не ме жадувай.

                                                               Обич.

                                                               Не ме владей.

                                                               Не ме стреми.

                                                               Обич.

                                                               Не вярвай ме.

                                                               Бъди.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??