16.01.2008 г., 17:21 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
960 0 10

Не докосвай клавишите бели

на черната, подла лъжа...

Не се вглеждай в тези ноти-съмнения

туй е песента на смъртта...

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??