7.03.2008 г., 23:01 ч.

*** 

  Поезия
528 0 4
 

Болезнен стон отрони

           осиротелият ми спомен.

Да знаеш как ме трови сърдитият ти глас...

Как бавно ме убиваш,

                      какъв товар огромен

тежи, ще ме премаже, сякаш

                           е пропаст между нас...

А колко те обичам! Тъй силно и горещо...

Не зная как да стигна до теб.

                   Кога, къде?

Разкъсва ме отвътре,

                        боли ме всяка грешка,

но пак сърцето с болка

                          на тебе ще ме предаде.

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??