30.05.2016 г., 22:04 ч.

... 

  Поезия » Друга
352 1 1

... когато е толкова ясно,
че пътят две пътеки има.
Когато е толкова прекрасно,
че любовта си има причина-

всяка молба е досаждане,
всеки жест е подарък от клоун.
Надеждата, умряла от прераждане,
а за другото да не говорим...

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??