11.05.2010 г., 12:09 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
614 0 2

 

 

 

                                                Безсъници,

                                                проблясват от бездънни

                                                кратери.

                                                Изстиналите ями лава

                                                потънаха в

                                                незнайност.

                                                Безсъници.

                                                Безсъници,

                                                сенки от отвъдното.

                                                Безсъници,

                                                лунни камъни.

                                                Безсъници,

                                                ръждясали пирони,

                                                накацали по

                                                кръста,

                                                разлистиха небесност.

                                                Безсъници,

                                                безмълвни писъци.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??