18.03.2014 г., 22:42 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
422 0 0

       Спомени


Те идват отдалече,
без да ги викам...
Пристигат от ляво
по кръвните пътища
по-силни от мен и плътта.
Навярно са корените
на мойта душа.
Сами ме намират
в студа на степта... 
Познавам ги 
по шума 
на падащи ябълки
затрупвани от снега.
Те идват отдалече,
отгледани в сенките
на минали времена.
Говорят без думи
за много неща
и ми напомнят
най-вече,
че са моя следа...

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??