2.09.2007 г., 12:51 ч.

ДА БЕ ДОШЪЛ 

  Поезия
563 0 12
 

ДА БЕ ДОШЪЛ


Да бе дошъл,

         когато всяка сянка

                за мен приемаше

                      все твоите черти,

когато нощем

         питах в полумрака

               ще дойдеш ли

                 и колко да те чакам!

 На моя свят

          началото и краят

                                   беше ти.

Тогаз да бе дошъл,

           когато беше време,

                        да бе почукал

                                  на вратата сам.

А днес...

      днес нямам нищо,

                       нищичко за тебе.

Върви си! Сбогом!

                Друг сърцето ми обсеби.

                         Не мога вече

                                      нищо да ти дам!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??