25.02.2011 г., 12:17 ч.

Да бе избягала 

  Поезия
812 0 16

Какво съм си мислела, 

газейки сляпо във блато,

крачех смело, надуто, инато.

Глупачка!

Да бе хукнала в друга посока

през глава, без любов, 

през просото...

Да бе бягала не по газелски,

пак страхливо, но тромаво,

зверски.

Не избяга - бери си гайлето,

стига рони сълзи крокодилски.

Да си мислела, бий се със мелници,

бий се с дните си, 

бий се със себе си.




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??