24.03.2008 г., 10:20 ч.

Да бях... 

  Поезия » Любовна
818 0 14

Да бях пчеличка или пеперуда –

над пъстрите полета да летя:

от дивите цветя да пия лудост,

за тебе да събирам красота.

 

Да бях поточе палаво в гората –

да влея росна свежест в твоя ден.

 

Да бях...

Но в мен единствено душата

сега ти обещава сладък плен.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??