8.10.2004 г., 21:19 ч.

Да бъда аз но друга 

  Поезия
1088 0 1

Да усетя галенето на морския бриз
да бъда птичка в ръцете на вятъра
да танцувам със слънчевите лъчи
да спя на пясъка.
Очите ми да бъдат небето-
да виждат всичко навсякъде.
Обичта ми морето-необятна.
Просто искам да бъда първата мидичка
в ръцете на едно дете
да нося чиста радост
да бъда аз но друга.

© Михаела Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??