16.08.2007 г., 14:56 ч.

Да чуят всички за мен 

  Поезия
843 0 8
Писателю, напиши за живота ми!
Художнико, нарисувай мечтите ми!
Певецо, ти запей за сълзите ми!
Да чуят всички за мен!

Учителю, научи учениците!
Строителю, построй ме във сградите!
Мечтателю, помечтай си за мен!
Да чуят всички за мен!

Защото аз не съм нарисувана...
Защото аз не съм и възпявана...
Художнико, нарисувай ме с цветен сатен!
Да чуят всички за мен!

Аз съм една малка мечтателка,
Аз съм дори и твоя приятелка.
Певецо, запей днес за мен!
Да чуят всички за мен!

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??