4.09.2009 г., 23:45 ч.

Да дойда при теб 

  Поезия » Друга
649 0 2

 

Понякога ме молиш,

крещиш и искаш

да умра, за да дойда при теб.

Искаш ти, зная,

да потъна в безкрая,

веднъж и завинаги да дойда при теб.

"Не е трудно" - ми казваш.

Подлудяваш ме. Не се отказваш.

Чрез сънотворните ти думи ще дойда при теб.

Една-единствена пътека

към безкрайната утеха.

Ще умра, за да дойда при теб.

 

 

 

 

`

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??