19.10.2006 г., 22:58 ч.

Да дойдеш... 

  Поезия
1027 0 15

Произведението не е подходящо за лица под 18 години



Да дойдеш тихо през нощта
и с жарките си устни
името ми да изпишеш
по гърба...
С нежна топлина
да ме облееш...
Тялото си
с моето
да слееш...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??