Oct 19, 2006, 10:58 PM

Да дойдеш... 

  Poetry
1034 0 15

The work is not suitable for people under 18 years of age.



Да дойдеш тихо през нощта
и с жарките си устни
името ми да изпишеш
по гърба...
С нежна топлина
да ме облееш...
Тялото си
с моето
да слееш...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??