6.01.2012 г., 13:24 ч.

Да докоснеш с душа 

  Поезия » Любовна
847 0 2

     Да докоснеш с душа

 

Докосвал ли си някога Жена?

Ще ти кажа и ще спра!

Всичко друго е лъжа.

Ще ти кажа и ще спра.

ДОКОСНИ Я СЪС ДУША.

Всичко друго е лъжа.

Не стреми се към телесно.

Та това е много лесно!

Докосни я с поглед мил!

Докосни я със душа!

Заслужава го това.

 

Рикардо Дакар 06/01/2012 Виена

© Рикардо-Дакар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??