Да изразиш Неизразимото!
Празника на багрите
в танца на Световете,
Музиката на Светлините,
изяществото на Формите.
Възторг и вдъхновение!
Да изразиш Неизразимото!
Пълнотата на душата
в селенията на Духа,
Усмивката на Бога
и благословията на Нищото.
Възторг и вдъхновение!
Да изразиш Неизразимото!
Святостта на Истината,
Чистотата на Мъдростта
и Пламъкът на Любовта
в целувката на Бога!
Свещено, сияещо вдъхновение!
© Ангел Филипов Всички права запазени