Да кажа ли... казах ви или да замълча!
За загубите, за смърта и пострадалите хора!?
Лъжа ли е, че все още вярваме в това...
че те са избраните да ни водят към доброто.
Не искам да посочвам с пръст...
кой вина внедри ни! Болка е,
че гинем от невежеството на отчаяната
скръб, че мислят ни за прости хора.
Не съм съгласен... и ще го докажа.
"Велик е нашият войник."
Мила Родино, ти си земен рай..."
"Добър вечер, приятелю млад, добър
вечер, другарю"... за България!!!
© Ангел Всички права запазени