1.07.2007 г., 18:54 ч.

Да ме обичат отново 

  Поезия » Любовна
672 0 2
 

И тази вечер пак съм сама,

Усмихната, ранена и чаровна.

На брега, сред толкоз тишина,

Аз чакам теб и чувствам се виновна.


Няма я красивата каляска,

Изгуби се тя нейде със своя принц,

Няма я и твоята маска,

Ти за мен не си вече „любим".


Искам друг да ме плени,

Да вземе моето сърце

И с нежните си очи и устни,

На мен живота си да обрече.

© Вили Мотовили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще го направи.Пращам ти една голяма прегръдка
  • опа кой бил тука мн хубаво стихче браво,поздравления и здравей
Предложения
: ??:??