21.10.2016 г., 22:32 ч.  

Да ми се скараш 

  Поезия » Свободен стих
746 1 2

научих се
сама да съм
да вдигам 
тежко
и буркани
да отварям
да паркирам
крушките
да сменям
да гледам
мачове
и пия бира
със салам
не с манджа
може семки
или пица
научих 
че не съм
момиченце
не пея вече
не рисувам
дама
не играя
не плача даже
нито хлипам 

но после 

чувам как

съседа вика

на жена си
"кой те кара
да носиш
тубата с водата"

и забравям

да съм мъж

и мисля

как да те накарам

пак

да ми се скараш.
 

© Сабрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Станахме мъже по неволя, но това ни прави по-силни и независими. Разбира се, че е хубаво да имаш опора и помощ, но не всеки има този късмет Харесах!
  • колко яко
Предложения
: ??:??