14.01.2014 г., 23:16 ч.

Да не забравяме 

  Поезия » Друга
502 1 1

Уморена, уморена от фалшиви усмивки,
уморена от фалшиви сърца.
Уморена да гледам как всички
забравят за човечността.

Как всеки за някъде бърза,
как всеки навирил е нос
и за нов телефон някой хленчи,
докато друг ходи гол и бос.

Уморена от чуждо страдание,
уморена да гледам тъга,
нека по-ведро да гледаме,
нека си подадем ръка.

Нека да бъдем щастливи,
да се радваме на малки неща.
Нека живеем бурно и диво
и да не забравяме радостта. 

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Подкрепям! Това, че животът е труден, не означава, че трябва да ходим с увесени носове и погребални физиономии. Животът е и борба, и радост!
Предложения
: ??:??