7.09.2008 г., 21:34 ч.

Да обичаш лейди... 

  Поезия » Любовна
1671 0 69

 

 

                   Могат го...
                   само посветени,
                   онези момчета, родени
                   като джентълмени.

                   Лейди е
                   бяла и много красива,
                   знае как вярно и щедро
                   може някой да обича.

                   Очите и
                   мило говорят за щастие,
                   душата и с нежност
                   погалена...радост е.

                   Слаба е...
                   изпитва понякога страх,
                   иска и се в нечий дъх
                   да усети кураж.

                   Сърцето и
                   с обич докоснато,
                   нежна е среднощна мечта.
                   Моля те, целуни и ръка...
                

 

                

          http://www.youtube.com/watch?v=GVMX9iZOuck

 

 

                 Музика>>> Среднощна лейди

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??