12.05.2017 г., 20:21 ч.

Да обичаш някой, а сърцето да не дава... 

  Поезия » Свободен стих
510 0 0

Колко ли му трябва на сърцето,

за да забрави несподелената любов?

Да обича тайно и да се надява,

не е лесно... Иска едно,

а друго трябва да направи,

сърдити после за да няма.

Сърцето е едно... разбиеш

ли го, друго няма!

За да угодиш на всички,

трябва от любовта да се откажеш...

Знам, забранената любов е най-сладка,

но уви... Съдбата друг план за мене има....

Да послушам сърцето си,

навярно е най-правилното решение..

Но нещо сякаш ми не позволява...

Навярно е страхът проклети!

От това дали и Той така за мен умира?

Ако не е така, какво тогава?!

Да обичаш някой,

а сърцето да не дава...

 

© Милена Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??