Колко ли му трябва на сърцето,
за да забрави несподелената любов?
Да обича тайно и да се надява,
не е лесно... Иска едно,
а друго трябва да направи,
сърдити после за да няма.
Сърцето е едно... разбиеш
ли го, друго няма!
За да угодиш на всички,
трябва от любовта да се откажеш...
Знам, забранената любов е най-сладка,
но уви... Съдбата друг план за мене има....
Да послушам сърцето си,
навярно е най-правилното решение..
Но нещо сякаш ми не позволява...
Навярно е страхът проклети!
От това дали и Той така за мен умира?
Ако не е така, какво тогава?!
Да обичаш някой,
а сърцето да не дава...
© Милена Колева All rights reserved.