26.04.2012 г., 10:39 ч.

Да опиша Живота 

  Поезия » Философска
1047 0 1

Парещият копнеж на грешната душа.

Млечният път си е тук при нас.

Ние дали сме толкова живи и ценни?

 

Контролът е нужен, но може и да те обезвери.

Жестокостта на себичността ти може да те довърши.

Всичко е чувства. Остава да ги намериш.

 

Грешките се наказват, но и поучават.

Струва си да опиташ, независимо от страха.

Кандилото ти е по-сигурно от хляба.

 

„Животно“ идва от Живот.

То няма религия и принципи.

То е лов, грижа и смърт.

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??