Облаци мрачни в оранжев неон,
през прозореца блестят по телата,
атмосфера наситена с дъхав озон,
в тантранически ритъм вкарва душата.
И заченат във Рая е първият грях,
а това е първа стъпка по пътя към Ада,
мъжът заслепен последвал жената без страх
и осъден е во веки веков от глупост да страда.
Как се изкупва такава вина,
(всъщност вина никаква няма)
във Вселенска програма няма злина
и Рая и Ада с чувства само се хранят..
"Има и друга - "Само Светлина",
без Рай, без Ад, без безнадеждност,
скрита Истина дълбоко в Душа,
изгаряща в сърцето някаква копнежност,
И буди често Тя човек в нощта
непримирима светла Божа сила,
Тъмното я предизвиква на война,
а Тя усмихната в сърцето се разстила." Благодаря , че наминаваш!