24.11.2019 г., 23:08 ч.

Да оставиш белег 

  Поезия » Любовна, Друга
409 0 2

Времето лети, 
захвърлих часовника...
Прегръдките ти –
завивка за студенината...

 

Ускорено дишане, забързан пулс...
Укроти ме! 
Обещанията- скрили пориви... 
Замръзвам в огъня... 
Леглото – Светилище... 
Гърча се в грехопадение. 
Бесове без контрол. 

 

Посяваш вяра...  Жънеш свобода! 
Зад прозореца наднича сутринта... 
Тук си да оставиш белег! 
Да се бориш със страха... 

 

24.11.2019г. 


 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Антон! Белег като цяло в живота, в света, в нечие сърце...
  • Белег да ни напомня за сладостта. Влизаш премръзнал - излизаш прероден. Хареса ми!
Предложения
: ??:??