23.02.2018 г., 17:02 ч.

Да подкрепим протеста във Видин! 

  Поезия » Гражданска
494 0 4

Ех, беден северозападен край,

не казвай на себе си:"Трай!",

че и ти заслужаваш добър живот,

а не да си безсловесен скот,

и ти от грижи имаш нужда,

но към теб държавата е сякаш чужда...

© Георги Всички права запазени

Във Видин хората протестират за построяване на магистрала София-Видин.Аз подкрепям инициативата им.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??