10.11.2007 г., 21:16 ч.

Да пораснем!!! 

  Поезия » Друга
738 0 24

Дете - вечно си в мене!

Малко си и беззащитно,

живееш в тяло на жена,

вътрешна сърцевина си на моята душа.

 

Детенце, скрито в мене,

не е ли време да пораснеш?

Толкова страхливо и наивно,

в живота трябва да си силно и кораво!

 

Дете, без очички и ръчички,

душата ми красиш.

Ти ме зареждаш с любов и сили,

ти си моя "мотор" в живота ми...

 

С твоя помощ обичам

и никога не е достатъчно.

Лесно се привързвам и не мисля,

дали това болка ще ми струва...

 

Но е време да порастнем -

и ти, и аз... Време е, нали?

Трудно е да скъсаме корените с детството,

но трябва да оцеляваме в света, не само да обичаме!!!

10.11.2007 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??