15.01.2012 г., 18:55 ч.

Да посрещнем изгрева 

  Поезия » Друга
970 0 5

Денят е нов, отвори очи

за вчерашната болка забрави.

Нов ден е! Събуди се!

Крилата ти си разпери

и като птица полети.

В нощта бори се с ветровете,

в деня цъфти ти като цвете.

© Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??